RENDSZEREKET  ALKOTUNK!

Több mint 15 év tapasztalat!

Több mint 15 éve fejlesztünk komplex rendszereket, melyeket magasan kvalifikált és folyamatosan tovább képzett fejlesztői csapatunk az évek során felhalmozott tapasztalatok alapján mindig naprakészen a legújabb technológiát alkalmazva, olyan a felhasználóbarát szoftvereket terveznek meg, fejlesztenek ki és fejlesztenek tovább, amely megkönnyíti felhasználóink számára a mindennapos munka elvégzését.

Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos, így terméktámogatási tevékenységünk teljes mértékben kiszolgálja felhasználóink igényeit, fontos számunkra a visszajelzés, hogy szoftvereink naprakészek legyenek.Vállalatunk olyan informatikai környezetet kínál ügyfelei számára, amely teret nyújt a hosszú távú fejlődéshez és így a hatékony növekedésnek. A vállalkozások fokozatos gyarapodásuk során elérnek arra a szintre, amikor informatikai infrastruktúrájuk – hatékonyság, teljesítmény és üzembiztonság – szempontjából, indokolttá válik a konszolidáció.

MUNKAMÓDSZERÜNK

MINŐSÉGPOLITIKA

Vállalkozásunk számára az érdekelt felek megelégedettsége, és felmerülő igényeik széleskörű kielégítése a legfontosabb. Ezért a projektjeink során felhalmozott tapasztalatokat, munkatársaink szakmai tudásával ötvözve, olyan korszerű, megbízható, felhasználóbarát programokat hozunk létre, amelyek megkönnyítik partnereink számára a mindennapos feladatok hatékony elvégzését. A folyamatos fejlődés érdekében magasan kvalifikált szakembereink a legújabb technológiákat alkalmazva, az aktuális jogszabályokat figyelembe véve folyamatosan továbbfejlesztik a vállalat által kínált szoftvereket.

Céljaink:

 • Hosszú távon a piacvezető pozíciónk megtartása, új célpiacok meghódítása, illetve új termékeink ismertté és elismertté tétele.
 • Vevői igények minél magasabb szintű kielégítésére alkalmas termékek tervezése, kifejlesztése és megbízható szolgáltatások nyújtása marketingkutatás eszköztárának támogatásával.
 • Ügyfeleink elégedettségének és megelégedettségének növelése.
 • Folyamatos megújulási képesség a termékek és szolgáltatások fejlesztésének területén.
 • A minőségi munkavégzés érdekében munkatársaink folyamatos külső és belső továbbképzése és szakmai kompetenciájuk növelése.
 • Legfontosabb erőforrásunk, azaz munkatársaink motiváltságának növelése.
 • Társadalmi felelősségvállalás a környezetért, a kultúráért, valamint mindenért, amit értékteremtő munkánkkal akár a legkisebb mértékben is befolyásolni tudunk.

Céljaink megvalósítása érdekében alkalmazott eszközeink és értékeink:

 • Korszerű tervezési-, fejlesztési technológiák, szervezési módszerek és eszközök használata.
 • Hatékony minőségirányítási rendszer működtetése, ISO 9001 rendszer tanúsítása.
 • Kapcsolatainkban a „minőségpartnerségre“ való törekvés.
 • Vevői igényekre és megelégedettségre fókuszált működésmód.
 • Célok mérése, aktualizálása és megfelelő szintre történő visszabontása, annak érdekében, hogy minden munkatárs a magáénak tekintse azokat.

 

ORACLE PARTNER

Cégünk 2010-től megszerezte az Oracle Gold Partneri címét, melyet 2011-től az Oracle Database specializációs minősítéssel bővítettünk, ezzel is bizonyítva kiváló termékismeretünket, technikai  felkészültségünket és szakmai elhivatottságunkat az Oracle felé.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Eddigi Ügyfeleink neve a biztosíték arra, hogy cége a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljön bármilyen területen. Hisszük, hogy a száz százalékos minőség az egyetlen lehetőség, amivel megbízásainkat teljesíthetjük, így garantálva ügyfeleink elégedettségét és maradandó sikerét.

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL

KAPCSOLAT  | KARRIER

+36 1 209 4750 |